Print Icon
 

Generation Identitær nyhedsbrev

http://campaign-image.eu/zohocampaigns/19920000005492004_zc_v13_logo_mail3_02.png
Kære støtte,
for tiden ser man frugten af det arbejde Generation Identitær og mange andre har lavet de senere år. Pludselig er Fort Europa på alles læber, og det er naturligvis en god ting. Men at man taler om Fort Europa er kun begyndelsen. Fæstningerne skal bygges, ellers hjælper det ikke.

I dette nyhedsbrev kan du læse om, hvorfor vi mener, at det er forfejlet når Tesfaye vil give millioner til Tyrkiet, i stedet for vores allierede i Grækenland, der for tiden er hårdt presset af masseindvandringen. Du kan også se videoen fra vores "Byg Fort Europa" aktion på Christiansborg. 

Husk at give vores nye Facebook-side et like. Den kan du finde her.

Vi kæmper utrætteligt for Danmarks og Europas fremtid. Når du abonnerer på vores nyhedsbrev, er det allerede en stor støtte. Hjælp os i kampen ved at dele vores indhold på sociale medier, donere eller blive aktiv.

Vores aktivisme koster penge. Støt via MobilePay 39601
Tesfaye, send penge til Grækenland, ikke til Tyrkiet!
https://campaign-image.eu/zohocampaigns/19920000005492004_zc_v12_1604928468709_kongens_nytorv1.jpg
Forleden bekendtgjorde Mattias Tesfaye, at regeringen vil sende 33 millioner til Tyrkiet, som hjælp til forstærkning af grænsen. Samtidigt har Grækenland bedt om hjælp til at håndtere den store migrantstrøm, og det er grækerne, der sender migranter tilbage hvor de kom fra, i stedet for at lukke dem ind i Europa. Vi har i dag sendt Tesfaye en kurv med græske delikatesser, og et brev, hvor vi opfordrer ham til droppe pengene til det muslimske Tyrkiet, der i forvejen har taget kvælertag på Europa, og ikke viger tilbage for at anvende migranter som våben mod andre europæiske lande. I stedet bør Tesfaye sende penge og ubetinget støtte til Grækenland, der for tiden møder kritik for deres indsats overfor de illegale migranter, der forsøger at trænge ind i Europa via Middelhavet. Det er nu vi skal støtte Grækenland!

Se videoen fra Byg Fort Europa aktion på Christiansborg!

Se videoen fra vores aktion i september, hvor vi sendte en klar besked til politikerne om at det er nu Europas ydre grænser skal beskyttes!

Læs om aktionen her!
Bliv aktiv eller støt os!
http://campaign-image.eu/zohocampaigns/19920000005492004_zc_v15_mindevippe.jpg

Bliv aktiv!

Europa er under pres. Det er i disse år det afgøres om vi vil bevare de europæiske folk og kulturer, eller om vi vil lade befolkningsudskiftningen fortsætte. Du kan gøre en forskel ved at blive aktiv i Generation Identitær.

Læs mere... 

Støt os!

Aktivisme koster penge, jo flere midler vi har, jo flere muligheder har vi. Du kan støtte Generation Identitær på vores website. Alt er en hjælp.
Donér til Generation Identitær!

Mobilepay: 39601

Del vores indhold og følg os på SoMe!
Du kan følge os her:
Snapchat: gidanmark
Følg os på Facebook

Følg os på vores Facebook-side,som vi er nødt til at censurere kraftigt efter Facebooks forsøg på at lukke patriotiske sider. 

Du finder den her.


Siden er svær at finde, så inviter gerne dine venner til siden, eller del den så folk kan finde den. 

 
This email was sent by info@identitaer.dk to lonenoergaard@mail.dk
Generation Identitær | Danmark
Authorized RepresentativeGeneration Identitær | Email addressinfo@identitaer.dk